Thursday, 15 December 2011

hard to describe =.=

hai :)


malam semalam tah la tetiba je rasa sedih sangat . tak tau sebab apa .
memang malam semalam banyak gila yang aku fikir . serabut otak aku . haish -.-
aku fikir pasal kengkawan , pasal shuffle kelas , pasal itu , pasal ini .
tension gilaa escpecially pasal shuffle kelas tu . haishhhh .
and semalam jugak laa tak leh tido . macam macam laa . so , semalam 
dalam bilik air mata aku mengalir . hehe , sedih kot . korang tak rasa apa yg aku rasa .
hmm , i need someone to talk with . semalam jgk ada yang luahkan perasaan yg sedih kt aku , lg la aku sedih .
hishhhh .. 

result gempak ? salah tu

salam , hye :) 
sihat semua ? hope gitu laa ..
semalam aku dapat result final exam ,
gilaa ketaq . cuak gilaa kot . 
adoi !! 
berapa ? aku bodoh so tak sehebat korang punya result 
teruk  . kecewa gilaa . tapi angka tu yang tertulis , aku nak buat apa . redha jela . 
hard to accept but i have . kan ?
ni bukan penamat everything . mungkin aku takde rezeki untuk sem ni tapi sem depan ngan sem dua 
form 3 nasib aku baik . sapa tau kan . insyaallah . i hope so :) 
now the most important is PMR right , so i have to be the best . 
cuma angka 8 je aku nk , yg laen tak nak . insyaallah one day :)
doakan aku (:

Monday, 5 December 2011

reality or FAKE =,=

salam readers semua :D
post kali ni , nothing important ,


oke , straight tu the point , aku mecej ngan ex-schoolmate aku ,
bkn classmate , 
then due hari lepas (ahad) dy mintak couple , wooooh , time tu ak cam blurr  ==
so , fikir laa , dy ny gurau ke btul , ak anggap just gurau tapi dy takk ,
tapi takpe ak tak terima pun , 


yess , aku ngaku memang dulu aku mnt dy 
tp past is past kan ?
tak yah engat laa , 
ak pun tk taw , tak nak couplecouple ,, 


dahdah jangan nak taw lebih , TUTUP mulut kalau dah BACA ,, 

Friday, 2 December 2011

holiday ,

salam readers :)
pa khabaq ?


entri kali ny , nak cite pasal holiday :)
heyyo , sumpahh syok gilaa last week family belah mak wat gathering , kt melaka je pon . tapi sumpaahhh best .
tp tula cik pu tkde . 
mcmmcm tmpt ktorg pegi (:
best holiday n sweet moment i tell ..




ny dia si kenit :) sarah jasmine , sangat sayang dia n sangat rindu dia ..


kami :) kat safari ,,,,, hoho XD
 gajah ? hye , takott ke ? hhah:)
otw nk blk ,,
 waa , darat ke air , haha
 dekat our villa , superb la xD
 airis jasminee <3
otw nk blk dah , putrajaya (:










tu la cerita aku , aihh :)




SALAM ,,